Design by Didis Design

 

 

Kaia heter Corgihuset Kaya i stamtavlan och hon har min Lothus som pappa och Corgihuset Honey som mamma.

Kaias härstamning finns både på SKK.se och på cardiped.net för den som är intresserad av stamtavlor.

Kaia är röd med vita tecken, och hon är en liten och nätt tik på runt 30 cm i mkh och hon väger ungefär 11 kg.

Kaia är född den 9 Juni 2019, och blir alltså 2 år i sommar.

Kaia är en riktigt gosig tjej, men hon har också en ganska tuff attityd ibland.

Kaia och Gaila har ibland haft några oenigheter, men det är oftast i samband med att det är dags för löptid. Annars har de riktigt kul tillsammans och busar upp både varandra och grabbarna i flocken !

Kaia tränar och tävlar jag lite försiktigt i Rallylydnad, men än har vi inga imponerande resultat, men skam den som ger sig.

Kaia gillar att jobba, men vill ha en bra belöning för att jobba. Vissa saker har hon väldigt lätt för att lära sig, och andra saker får vi jobba mer på.

Det är tänkt att Kaia ska bli Avelstik så småningom när hon har åldern inne, och rätt hane finns tillgänglig.

Kaia den yngsta i vår flock, och hon är ändå den som bestämmer en hel del. De övriga i flocken : Wille, Lothus och Gaila tar ingen större notis om henne, men de älskar att leka med henne och Kaia är ofta den som sätter fart på grabbarna och även på Gaila i vissa mån.

Kaia har massor av energi och hon kan få för sig att göra värsta corgifnattandet i kopplet ibland när man är ute och rastar henne. Tokfian.

Kaias favoritsysselsättning är att tvätta öronen på alla de andra, men mest på Wille och Gaila, ibland även på pappa Lothus.