Design by Didis Design

 

 

Abigail Tailorscardi (Gaila)

Gaila blir 4 år i sommar, och min plan är att para henne antingen nu i vår, eller till hösten. Men då ska jag ha hittat en bra hane som matchar henne utseendemässigt, har lite meriter och temperamentsmässigt matchar Gailas mjuka temperament.

Dessutom vill jag att hanen ska ha lite meriter, en bra utststrålning och gärna en snygg färg. Hanen ska heller inte vara alltför stor, då Gaila är en väldigt liten och nätt tik.

Cardiped.net är flitigt använt av mig när det gäller testmatings på Gaila. En nackdel är att de flesta hanar jag fattat tycke för bor utanför Sverige, och det kan bli ett problem nu i covid 19 tider.

Men vi får se, det går kanske att lösa framöver.

Gaila är en mkt mjuk och försiktig tik, även när det gäller mötet med hanar. När hon är i höglöp lockar hon dem till vansinne, och sedan fräser hon åt dem om de "glömmer att" uppvakta henne på ett mjukt men lekfullt sätt.

När det är så att hon gillar en hane, det har hänt, då ställer hon gärna upp om det är dags.

Jag har hittat några hanar som tilltalar mig och som kan passa bra till Gaila. Det är bara Gaila som ska gilla dem också.

Vi testade en av hanarna förra året, men honom gillade inte Gaila tydligen. Däremot min Lothus, honom gillar hon.

På den här sidan har jag tänkt att skriva om Gailas valpkullar, från det att hon löper tills dess att valparna är födda.

Löp : Parad ; Valpning : Hane :
2020.10.27 Försök 10-12/11 - Possibles Incredible Isac (Prinsen)
2021.05.07      
Hösten 2021      
Våren 2022      
Hösten 2021      

Född : Kön : Färg : Vikt : Namn :
2021        
2021        
2021        

   
   

buzwebmaster_se(AT)yahoo.se

Ta bort (AT) och ersätt det med @ innan du skickar mailet